За нас

Агенция за недвижими имоти „Салабашев“

е  регистрирана  в търговския регистър под името „ПЛАГЕР“ ЕООД с ЕИК 123620958 и адрес на управление: гр. Казанлък , 6100  ул. ”Старозагорска” 19
Агенцията се управлява от едноличния собственик на капитала Пламен Славомиров Салабашев и е основана през 2002 година. Повече от 15 години тя присъства на пазара на недвижими имоти и вече е утвърдено име сред лидерите в бранша.

Основната дейност на агенцията  е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, уреждане на наемни отношения, експертни оценки, управление на имоти. Приоритет на агенцията в дейността й е да защити интересите на клиентите си – продавачи и купувачи и да им сътрудничим в целия процес на покупко – продажба на недвижим имот. Всеки имот, обект на сделка с клиенти на агенцията се проверява за ипотеки, възбрани и други вещни тежести, както и за консумативни задължения.

Основната цел: Агенция „Салабашев“ се стреми към  подобряването на качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници, както и налагане на правила за работа в тази област.

Нашият стил на работа е професионализъм, лоялност, иновативност.
           

Нашата стратегия:
Проактивен подход при работата с клиентите;
– Осигуряване на отлично, комплексно, компетентно обслужване на клиентите;
– Иновативност и гъвкавост при намиране на точните решения за удовлетворяване на потребностите на клиента;
– Индивидуален подход при работа с клиента;
– Социална отговорност;
– Еко-ориентация и фокус върху намаляване на разходите за енергия и опазване на околната среда.